FLAŞ!... Digitürk'te şok istifa... Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı görevi bıraktığını açıkladı-ÖZEL

Digiturk'ün Katarlı medya devi beIN Sports'a satılmasının ardından Digiturk genel müdür ve yönetım kurulu başkanı Ümit Önal istifa etti.

Türkiyenın en buyuk Digital platformu Digiturk Katarlı medya devi beIN Sports'a satılmıştı. Satış işlemleri bugün tamamlandı ve imzalar atıldı.

Digitürk rsemen Katarlı medya devinin oldu.

İmzaların ardından Digiturk Genel Müdür ve Yönetım Kurulu Başkanı Ümit Önal, grubun yeni sahipleri ile görüştükten sonra göreve devam etmeyeceğini açıkladı.

Ümit Önal, istifa kararını Digitürk çalışanlarına attığı bir veda maili ile duyurdu.

Superhaber'e konuşan Önal istifa kararını doğruladı ve yakın bir zamanda yeni bir kurumda çalışmaya başlayacağının işaretini verdi.

260820162145165768547_3.jpg

Ümit Önal kimdir?

971 yılında İstanbul’da doğdu.İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Önal meslek hayatına ajans deneyimiyle başladı.1994 yılından itibaren bir televizyonun reklam satışında uzun yıllar değişik kademelerde görev aldı. 2005-2005 yılları arasında ticari organizasyonlar yapmak suretiyle hizmet sektöründe, 2006-2006 yılları arasında eğitim sektöründe müdürlükler yaptı.2007 yılı Haziran ayı itibariyle ATV Televizyonu ve Merkez Reklamdan sorumlu Grup Koordinatörü olarak görev yaptı.Çalık Holding’in bu medya grubunu satın almasıyla birlikte Turkuvaz Medya Reklam Grup Başkanı olarak görevine devam etti. Önal evli ve iki kız babasıdır. İyi bir müzik dinleyicisi ayrıca sinema meraklısıdır.

FLAŞ!... Digitürk'te şok istifa... Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı görevi bıraktığını açıkladı-ÖZEL ile ilgili etiketler Digiturk Ümit Önal istifa Digiturk istifa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.