1 Haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

1 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu 10-7 skorla kazanan takım Gönüllüler oldu. Ada konseyinde 4. eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın adı çıktı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu kazanan takım araştırılmaya başlandı. İşte 1 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

1 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2020'de heyecan fırtınası devam ediyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu 10-7 skorla kazanan takım Gönüllüler oldu. Ada konseyinde 4. eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın adı çıktı. Takımların karışacağı akşamda nelerin olacağı merak ediliyor. Bireysel oyunların çoğunluk kazanması rekabeti arttırıyor. Bu akşam oynanacak ödül oyununu kazanan takım araştırılmaya başlandı.TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. İşte 1 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR 1 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu 10-7 skorla kazanan takım Gönüllüler oldu. Ada konseyinde 4. eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın adı çıktı.

Bu akşam oynanan ödül oyununu 10-8 skorla Gönüllüler oldu.

SURVIVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununun oynandığı ve ardından ilk eleme adayının belli olduğu Survivor 31 Mayıs'ta oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Ödülün erzak olduğu ve büyük heyecana sahne olan oyunda yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Kazanan takımı 10-5 skoruyla Gönüllüler takımı oldu.

Böylelikle Gönüllüler takımı son iki haftada oynanan 4 dokunulmazlığı da kazandı ve Ünlüler takımından 1 yarışmacının eleneceği kesinleşti.

2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da 4 dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında Yunus Emre, Elif ve Aycan'dan sonra Sercan Yıldırım da eleme adayı oldu! Böylelikle Ünlüler takımı dağılmış oldu ve elenen yarışmacının ardından Gönüllüler takımından 7, Ünlüler takımından ise 3 kişi birleşecek ve 5'e 5 yeni takımlar oluşacak.

TAKIMLAR NASIL OLUŞACAK?

Acun Ilıcalı, "Bu hafta sembol finalinin sonucunda 1 kişi direk çeyrek finale kalacak. Çarşamba günü bir konsey olacak ve yeni takımlar belirlenecek. Parkurda hepiniz yarışacaksınız ve en iyi 2 isim takım kaptanları olup kendi takımlarını oluşturacaklar. Elemeden hemen sonra bütün oyunlarda kadın ve erkekler karışık oynayacak" diyerek takımların nasıl oluşacağını duyurdu.

1 Haziran Survivor Ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 1 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti

NBA'in unutulmaz isimlerinden Magic Johnson'ın başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini açıklamasının ardından trans birey oğlunun Paris Moda Haftası'ndaki görüntüsü Donald Trump taraftarlarının diline düştü. ABD başkan adayı Trump LGBT karşıtlığıyla biliniyor.