10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlüler kimi yazdı?

10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu oynanıyor. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler olmuştu. Gönüllüler takımı oylamada Berkan'ın adını yazdı. 2. oyunu kaybeden takım Ünlüler oldu. Survivor 72. bölümde neler olduğu araştırılmaya başlandı. İşte 10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlüler kimi yazdı? Merak edilen detaylar haberimizde...

10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020'de dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Ada konseyinde ismi çıkan isim Berkan olmuştu. Bu akşam oynanan 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ada konseyinde çıkacak isim merakla bekleniyor. Survivor 72. bölümde neler olduğu araştırılmaya başlandı. İşte 10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlüler kimi yazdı? Merak edilen detaylar haberimizde...

10 MAYIS SURVIVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI? 2. ELEME ADAYIM KİM?

Dokunulmazlığı 4-10 GÖNÜLLÜLER kazandı.

Ünlülerin eleme adayı Mert oldu.

10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Berkan ve Evrim ada konseyinde birbirine girdi
Survivor’da dün akşam yapılan ada konseyi sırasında Berkan’ın isminin yazılmasının ardından Berkan ve Evrim arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Survivor 72. bölüm fragmanında tartışmaların bu akşam da devam ettiği ada konseyinde bu defa Berkan’ın sert sözlerle Evrim’e yüklendiği görülüyor. Diğer yandan Nisa da Evrim’in Berkan’ı suçladığı şeyleri kendisine yaptığını kendisine yapmacık davrandığını iddia ediyor.

ERSİN KORKUT’A KÖPEĞİNİN ÖLDÜĞÜ SÖYLENDİ Mİ?

TV8 dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunun kazanan takım Ünlüler olurken, Gönüllüler Takımı konseyde Berkan’ın adını yazdı. Bölümün bitmesinin ardından Survivor 72. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda yarışmacılara Acun Ilıcalı’nın konseyde bir haber verdiği ve herkesin gözyaşlarına boğuldu görüldü. Özellikle Ersin Korkut’un verilen haber karşısında büyük üzüntü yaşadığı izlendi. Bu ise akıllara ‘Ersin Korkut’a köpeği öldüğü söylendi’ mi sorularını getirdi.

Acun Ilıcalı daha önce, “Ersin’in ailesinden bize bir talep geldi. İletişim oyunlarında yalan söylemek zorunda kaldıkları için köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Salı günü konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin’e söylemeliyiz” demişti. Bu nedenle bugün yayınlanacak bölümde Ersin Korkut’a Ilıcalı tarafından köpeğinin öldüğü haberinin verildiği tahmin ediliyor.

10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlüler kimi yazdı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 10 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.