11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor villa ödülünü kim kazandı?

11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanıyor. Son oynanan ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Acun Ilıcalı, malikane ödülünü kazanan takımın 70'ler partisi ve sirk eğlencesine katılacağını açıkladı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazanacağı araştırılmaya başlandı. İşte 11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor villa ödülünü kim kazandı? Merak edilen detaylar...

11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışma programı Survivor 2020'de malikane ödülü oyunu oynanacak.  Son oynanan ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Acun Ilıcalı, malikane ödülünü kazanan takımın 70'ler partisi ve sirk eğlencesine katılacağını açıkladı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazanacağı araştırılmaya başlandı. 73. yeni bölüm fragmanında yaşanan tartışmalar dikkat çekiyor. Ünlüler adasında Mert, Gönüllüler adasında ise Berkan, Evrim kavgası akşama damga vuruyor. İşte 11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor villa ödülünü kim kazandı? Merak edilen detaylar...

11 MAYIS PAZARTESİ ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde erzak yiyecek ödülü mücadelesi yaşandı. Oyundan önce seçim avantajını elde etmek isteyen takımlardan parkura ikişer kadın ve erkek yarışmacılar çıktı. Avantaj oyununu kazanan takım daha sonra Survivor ödül oyununda yarışmacı seçme şansı elde etti.

 Survivor ödül oyununda kazananı bayrak yarışı belirledi. Skor 9-9 olunca her iki takımdan dörder yarışmacı parkura çıktı. İkişer yarışmacı küpü başlangıç noktasına götürdü. Diğer iki yarışmacı ise getirilen yere geri götürdü. Sonunda atışlara ise Ünlülerden Ersin ile Gönüllülerden Cemal Can kaldı. Survivor 2020'de büyük ödülü kazanan takımı ise son atışlar belirledi. Cemal Can, nefeslerin tutulduğu oyunda atışları ile büyük ödülü takımına kazandırmayı başardı. SuperHaber.tv olarak yarışmayı yakından takip ediyoruz

Bayrak yarışını kazanan ünlüler takımı Survivor'da ödül oyununu kazanmak için sıkı mücadele verdi. Sebze ve meyve erzak ödülünde oluşan oyunda yarışmacılar ter döktü. Oynanan oyunu bu hafta 10'a 7 skorla ünlüler takımı kazandı.

11 Mayıs Malikane ödülünü kazanan takım 10-9 skorla Gönüllüler oldu.

10 MAYIS SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. 10 Mayıs Pazar günü Survivor 72. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ve eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımı, bu oyunu kazanmak zorunda idiler. Ünlüler takımı ise bir kez daha dokunulmazlığı kazanmak ve bu haftayı kayıpsız kapatmayı garantilemeyi hedefliyordu. Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununa bu hedefler ile çıktı ve parkurda kıyasıya mücadele verdi. Fakat Gönüllüler takımı, bugün 2. dokunulmazlığı kazanma hırsını sahaya daha iyi yansıttı. Böylece skoru 5-1’e getirdiler. Oyunun ikinci yarısında ise Gönüllülerin başarısı devam etti ve üç oyundan iki tanesini alarak skoru 7-2 yaptılar. Sonraki iki oyunu alan Ünlüler, oyunu çevirmek için ümitlendiler. Fakat sonraki oyunları kaybetmeyen Gönüllüler, 10-4 skorla bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

EVRİM'DEN BERKAN'A SERT SÖZLER

Survivor yeni bölümde Gönüllüler takımından Evrim’den Berkan için sert sözler ekrana geldi. Survivor 2020 son bölümde Gönüllüler takımın eleme adayı Berkan çıkmıştı. Berkan’ın konseyde söylediği sözler üzerine Evrim “Samimiyetsiz olmakla” suçlamıştı. 10 Mayıs 2020 Survivor 72. bölümde Evrim ilk olarak Berkan’ın sürü psikolojisi sözüne değindi. Survivor Evrim “Biz koyun muyuz?” diyerek takım çoğunluğuna ayak uydurmak için Yasin’in isminin yazılmasına evet dediğini belirtti. Survivor Evrim, daha sonra Berkan’ın adının çıkmasına şaşırmasına karşılık olarak ise onun adının en az 3 kişi yazacaktı dedi. Son olarak Evrim “Senin adını yazma sebebim biraz ağır olacak ama kaypaklık” dedi.

 

 

11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor villa ödülünü kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 11 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor villa ödülünü kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.