12 Aralık 2022 altın fiyatlarında son durum! Gram altın ve ons altın düşüşe geçti! Çeyrek altın yükselişini sürdürüyor!

Aralık ayının başından bu yana yukarı yönlü hareketleri ile dikkat çeken altın piyasası, yeni güne hareketli başladı. İşte 12 Aralık Pazartesi tarihli güncel altın fiyatlarına ilişkin detaylar…

2021 yılının son günlerinde tarihi rekorlara imza atan ve yükselişini 2022 yılında da sürdüren altın piyasası, özellikle Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte yükselen grafikleri ile kayda geçti. Uzun süre boyunca oklarını yukarı yönde tutmaya devam eden altın fiyatları, eylül ayının başına kadar yeni rekorlar ile kayda geçti.

Eylül ayının başında dolar kurunda gözlenen ani atak karşısında herkesi şaşırtarak oklarını aşağı yöne çeviren altın piyasası, 1 ayı aşkın süre boyunca potansiyel yatırımcılarına bir hayli alım fırsatı yarattı. Altında düşüşün devam edip etmeyeceği merak edilirken kasım ayının sonu itibari ile piyasada hareketlilik başladı. Aralık ayının başında aniden yükselen altın fiyatları, potansiyel yatırımcıları ve mevcut yatırımcıları tarafından yakından takip edilirken gram altın ve ons altının yeni güne düşüş ile başladığı kayda geçti.

12 ARALIK 2022 GRAM ALTIN FİYATLARI

12 Aralık 2022 altın fiyatlarında son durum! Gram altın ve ons altın düşüşe geçti! Çeyrek altın yükselişini sürdürüyor!

Aralık ayının başı itibari ile yükseliş hızını arttıran gram altın, aylar sonra mevcut yatırımcılarının yüzlerini güldürmeyi başardı. Uzun süreli bir düşüş sürecinden sonra bin 77 TL seviyesine kadar dayanan gram altın, yeni güne tekrar aşağı yönlü hareketler ile başladı.

Son işlem gününü bin 75 TL seviyelerinden kapatan gram altın, 12 Aralık Pazartesi saat 08:35 itibari ile şu seviyelerden işlem görüyor:

  • Alış: 1.070,29 TL
  • Satış: 1.070,48 TL

12 ARALIK 2022 ALTIN FİYATLARI

Gram altın ile birlikte ons altın da yeni güne aşağı yönlü hareketler ile başlarken çeyrek altında yukarı yönlü hareketler göze çarptı. Piyasada işlem gören altın türlerinin 12 Aralık Pazartesi saat 08:36 itibari ile güncel seviyeleri şu şekilde açıklandı:

  • Çeyrek altın satış: 1.776 TL
  • Ons altın satış: 1.787,71 dolar
  • Yarım altın satış: 3.553 TL
  • 14 ayar altın satış: 709,84 TL
  • 18 ayar altın satış: 781,17 TL
  • 22 ayar altın satış: 1.045,06 TL
  • Cumhuriyet altını satış: 7.081 TL
12 Aralık 2022 altın fiyatlarında son durum! Gram altın ve ons altın düşüşe geçti! Çeyrek altın yükselişini sürdürüyor! ile ilgili etiketler altın Gram Altın
GÜNÜN VİDEOSU

Alman polisi Filistin destekçilerini yumrukladı ve tekmeledi

Almanya'nın başkenti Berlin'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla düzenlenen Filistin'e destek gösterisinde polis sert müdahalede bulundu.