13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izle! Ersin Korkut yarışmaya veda ediyor!

13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de Ersin Korkut sakatlığı nedeniyle adaya veda etti. Survivor yeni bölümün sonlanmasının ardından 75. bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. İşte 13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölümün sonlanmasının ardından 75. bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de Ersin Korkut sakatlığı nedeniyle adaya veda etti. İşte 13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ERSİN KORKUT ELENDİ Mİ? NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, bu akşamki eleme konseyinde izleyicilerin ve yarışmacıların beklemediği bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut ile ilgili olarak, yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçındaki sakatlığın olduğunu belirten Ilıcalı, yapılan emar çekimi sonrasında doktor kararı ile Ersin Korkut’un yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izle! Ersin Korkut yarışmaya veda ediyor! ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 13 Mayıs Survivor 75. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.