13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Ada konseyinde sürpriz şekilde Ersin Korkut adaya veda etmişti. Acun Ilıcalı, yarışmacıların sms hakkının haftaya devredildiğini açıkladı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazandığı araştırılmaya başladı. İşte 13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyunu oynanacak. Villa ve iletişim ödülünü kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Ada konseyinde sürpriz şekilde Ersin Korkut adaya veda etmişti. Acun Ilıcalı, yarışmacıların sms hakkının haftaya devredildiğini açıkladı. 75. bölüm fragmanında Ersin'in adaya veda ettiği anlar yakından takip ediliyor. İki takım arasında oyun sırasında yaşanan tartışma dikkatlerden kaçmıyor. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazandığı araştırılmaya başladı. İşte 13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

13 MAYIS ÇARŞAMBA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşamın kazanan takımı Ünlüler oldu.

SURVİVOR MALİKANE 70'LER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin 73. bölüm ödül oyununda ünlüler takımı malikane ve 70'ler partisini kazanmak için parkurda mücadele verdi. Parkurda eşleşen Survivor Sercan - Survivor Ardahan'ın mücadelesi Survivor 2020'de heyecan dolu anlar yaşattı. Ödül oyununda skor 5-4 iken Ünlülerden Sercan ile Gönüllülerden Ardahan'ın atışları ile Sercan, altıda beş isabet yaptı.

Mert ve Berkan karşılaşmasında ise, atışlarda durum 4-4 olduğu sırada Berkan, Mert’ten önce davrandı ve son seramiği de kırarak takımına sayıyı kazandırdı.

Nefes kesen anların ardından malikane, 70'ler partisi ödülünü kazanan takım 10'a 9 skorla gönüllüler oldu. Uzun süre sonra ödül kazanmaya başlayan gönüllüler takımı oldukça keyifli anlar yaşadı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU AVANTAJINI KİM ALDI?

Survivor'un 11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 73. bölümünde oynanan oyunundan önce avantaj yakalamak için parkura çıkan yarışmacılar zorlu anlar yaşadı. Avantaj oyununda takımlar, dörder oyuncu ile parkurda yerini aldı. Bayrak yarışı şeklinde oynanan oyunda sondaki dört seramiği ilk olarak takım Ünlüler oldu. Böylece Ünlüler, Survivor’da ödül oyunu avantajını kazanmış oldu.

13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 13 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.