15 Temmuz'da Hakan Fidan eğer orada olsaydı, her şey farklı gelişecekti!

Mete Yarar, Hakan Fidan'ın 15 Temmuz'da üstlendiği kritik rolü anlattı

SuperHaber yazarı, Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Üsküdar 3. Kitap Fuarı'nda "15 Temmuz ve Darbenin Kayıp Saatleri" ismiyle gerçekleştirilen konferansa katıldı.

Mete Yarar, etkinlik kapsamında, Ceyhun Bozkurt ile birlikte kaleme aldıkları "Darbenin Kayıp Saatleri" isimli kitabını imzaladı.

Daha sonra konferansta bir konuşma yaparak 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin bilinmeyenlerini anlatan Mete Yarar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın darbe gecesi üstlendiği kritik rolü aktardı.

Mete Yarar şöyle konuştu;

"MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Genelkurmay Karargahı'ndan erken çıkması hayatını kurtarıyor. Yanılmıyorsam; 20:20'de karargahtan çıkıp MİT karargahına dönüyor. İlk içeriye giren darbeci ekibin giriş saati ise 21:05, yaklaşık yarım saat ile kurtuluyor. Eğer o gece Hakan Fidan da bu olayın içinde, orada esir alınmış olsaydı, o gece koordinasyon yapacak hiçkimse kalmayacaktı dışarıda!" / SuperHaber

15 Temmuz'da Hakan Fidan eğer orada olsaydı, her şey farklı gelişecekti! ile ilgili etiketler Mete Yarar Hakan Fidan 15 Temmuz Darbe
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.