15 Temmuz'da sağlık ocağı ve eczaneler açık mı?

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü. Vatandaşlarımız bu hain kalkışmaya karşı direnmiş, birlik olmuş ve bu hain kalkışmayı önlemişti. Bu tarihten itibaren her yıl anmalar düzenlenirken bu tarih resmi tatil ilan edilmişti. Resmi tatil olması nedeniyle şimdi sağlık ocaklarının ve eczanelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki 15 Temmuz'da sağlık ocağı ve eczaneler açık mı? İşte detaylar!

FETÖ'nün hain darbe girişimi olan 15 Temmuz halkımız tarafından önlenmiş ve bu hain kalkışma püskürtülmüştü. 3. yıldönümüne gelinen 15 Temmuz resmi tatil ilan edilmişti. Resmi tatil olması nedeniyle şimdi sağlık ocaklarının ve eczanelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki 15 Temmuz'da sağlık ocağı ve eczaneler açık mı? İşte detaylar!

5 TEMMUZ'DA SAĞLIK OCAĞI VE ECZANELER AÇIK MI?
15 Temmuz resmi tatil olduğu için sağlık ocağı yarım gün çalışacak. Resmi tatil ve cumartesi - pazar günleri tutulacak nöbet hizmetlerinin süresi günlük 3 saat olup 9.00 / 12.00 saatleri arasında tutuluyor. Eczaneler kapaılı olurken nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

İLGİLİ KARAR
TBMM'de 15 Temmuz tarihinin resmi tatil olarak ilan edilmesiyle ilgili karar; MADDE 1- (1) Ankara İline bağlı "Kazan İlçesi"nin adı "Kahramankazan" olarak değiştirilmiştir. MADDE 2- (1) 17.3.1981 tarihli ve 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan "ve 1 Mayıs günü" ibareleri ",1 Mayıs günü ve 15 Temmuz günü" olarak ve birinci fıkrasının (C) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. "C) 1 Ocak günü yılbaşı tatili, 1 Mayıs günü Emek ve Dayanışma Günü ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü tatilidir."

15 Temmuz'da sağlık ocağı ve eczaneler açık mı? ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz Darbe tatil
GÜNÜN VİDEOSU

5 kişinin öldüğü ''makas atma'' faciasında karar belli oldu!

İzmir'de hafif ticari aracıyla "makas atması" sonucu yaşanan kazada 5 kişinin ölümüne 20 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan 19 yaşındaki sürücüye, 18 yıl hapis cezası verildi.