16 Ekim 2024 MasterChef haftanın ilk dokunulmazlığı kimin? Eleme potasına kim girdi? Bireysel dokunulmazlığı kazanan kim olacak?

TV8'in iddialı yarışması MasterChef Türkiye'nin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve yarışmanın heyecanı iyice arttı! Fragmandan elde edilen ipuçlarına göre, yarışmacıları zorlu bir hafta bekliyor. Peki haftanın ilk takım oyununda eleme potasına kim girdi? Bireysel dokunulmazlık kimin oldu? İşte MasterChef yeni bölüm fragmanından detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve yarışmacılar için işler iyice kızıştı! Fragmandan elde edilen ipuçlarına göre, bu hafta yarışmacıları zorlu bir mücadele bekliyor. Özellikle haftanın ilk takım oyunu, yarışmacıları eleme potasıyla karşı karşıya getirecek gibi görünüyor. Haftanın ilk gün konsepti börekler oldu. Peki hangi börekler en çok beğenildi?

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

16 Ekim 2024 MasterChef haftanın ilk dokunulmazlığı kimin? Eleme potasına kim girdi? Bireysel dokunulmazlığı kazanan kim olacak? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 Fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malatya depremi ER TV canlı yayınında! "Aman Ya Rabbim korkunç"

Malatya'daki 5.9 büyüklüğündeki deprem yerel televizyon kanalı ER TV'nin canlı yayınına yansıdı. Programın sunucusu Hülya Kaya'nın büyük korku yaşadığı anlarda "aman yarabbim korkunç" dediği duyuldu.