16 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı çıktı!

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, İstanbul Beykoz'da otomobiliyle seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Kınık'ın çarptığı 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, olaydan sonra gözaltına alınan Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, İstanbul Beykoz'da bir motosiklet ile çarpıştı. Feci kazada, 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti, motosikleti kullanan 17 yaşındaki genç ise yaralandı. Kazayla ilgili olarak gözaltına alınan Zehra Kınık, serbest bırakıldı. Kaza anı görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaza 9 Temmuz'da Beykoz'da meydana geldi. Ekol TV'den Ramazan Eğri'nin haberine göre; 17 yaşındaki Y.S.Ö.'nün kullandığı motosiklete, İstanbul'un Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nden geçerken sokaktan çıkan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil çarptı.

16 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı çıktı!

BARLAS TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çarpanın şiddetiyle motosiklet savruldu. Y.S.Ö ve Batın Barlas Çeki motosikletin üzerinden düştü. 16 yaşındaki Barlas'ın başı kaldırımdaki beton dubaya çarptı, genç ağır yaralandı.

Motosiklet savrulurken kaldırımdaki yayalara da çarptı. Hastaneye kaldırılan Batın Barlas Çeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

16 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı çıktı! - Resim : 2

FATMA ZEHRA KINIK SERBEST BIRAKILDI

Otomobilin direksiyonunda Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık ise gözaltına alındı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

16 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı çıktı! - Resim : 3

 
16 yaşındaki gencin ölümüne neden olan sürücü, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı çıktı! ile ilgili etiketler Beykoz İstanbul Kızılay Trafik kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.