19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izle! Yarışmaya kim veda edecek?

19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyununu kazanan takım 10-9 skorla Ünlüler oldu. Acun Ilıcalı eleme adayını açıklaması merakla bekleniyor. Survivor'ın sonlanmasının ardından 81. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte 19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı eleme adayını açıklaması merakla bekleniyor. Survivor'ın sonlanmasının ardından 81. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyununu kazanan takım 10-9 skorla Ünlüler oldu. İşte 19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SURVİVOR 18 MAYIS PAZARTESİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zipline ve villa ödülünü kazanan takım 10-9 skorla Ünlüler oldu. Acun Ilıcalı bu haftanın büyük ödülünü açıkladı. Kazanan takım helikoptere binerek malikaneye gidecek. Daha sonra ise zipline yapılacak.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yeni bölümde ikinci dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. 17 Mayıs Pazar günü Survivor 79. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ve eleme adayı çıkaran Ünlüler takımı, bu oyunu kazanmak zorunda idiler. Gönüllüler takımı ise bir kez daha dokunulmazlığı kazanmak ve bu haftayı kayıpsız kapatmayı garantilemeyi hedefliyordu. Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık oyununa bu hedefler ile çıktı ve parkurda kıyasıya mücadele verdi. Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu 10-3 skorla Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 79. bölümde dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında ada konseyinde yapılan oylama sonucu Yasin Obuz üçüncü eleme adayı oldu.

Survivor'da haftanın ilk eleme adayları Mert ve Aycan olmuştu.

19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izle! Yarışmaya kim veda edecek? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 19 Mayıs Survivor 81. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.