19 Mayıs'ta toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs 2024'te Marmaray, tramvay, metro, vapur, otobüs ve metrobüsler ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta ücretsiz olan toplu taşıma araçları 2024!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl Pazar gününe denk gelmesi, vatandaşların toplu taşıma ücretleri konusundaki merakını artırdı. Peki, 19 Mayıs'ta toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs 2024'te Marmaray, tramvay, metro, vapur, otobüs ve metrobüsler ücretsiz mi? İşte, 19 Mayıs'ta ücretsiz olan toplu taşıma araçları 2024!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye genelinde coşkuyla kutlanacak. Bu özel günde toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı sorusu ise İstanbul’da yaşayanlar ve şehri ziyaret edecekler tarafından sıklıkla soruluyor.Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Pazar gününe rastlaması, vatandaşların toplu taşıma ücretleriyle ilgili sorularını artırdı. Peki, 19 Mayıs'ta toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs 2024'te Marmaray, tramvay, metro, vapur, otobüs ve metrobüsler ücretsiz mi? İşte, 19 Mayıs'ta ücretsiz olan toplu taşıma araçları 2024!

19 Mayıs'ta toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs 2024'te Marmaray, tramvay, metro, vapur, otobüs ve metrobüsler ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta ücretsiz olan toplu taşıma araçları 2024!

 

19 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İETT'den yapılan duyuruda, 19 Mayıs Pazar günü toplu taşıma araçlarının kullanımı hakkında önemli bilgilere yer verildi. İşte açıklamanın detayları:

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınızı kullanarak ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Otobüs ve metrobüs seferleri Pazar günü tarifesi ile çalışacaktır."

19 MAYIS'TA HANGİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ?

Bu duyuruya göre, 19 Mayıs'ta aşağıdaki toplu taşıma araçları ücretsiz olarak kullanılabilecek:

Metro

Metrobüs

İETT Otobüsleri

Tramvay

Vapur

Marmaray

 

Ancak, bazı hatlar ve seferler bu uygulamanın dışında tutulmuştur. Ücretsiz taşıma uygulamasının geçerli olmadığı hatlar şu şekildedir:

  • Adalar hatları
  • Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı
  • Karaköy-Beyoğlu Tünel
  • SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy
  • SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim
  • 139 Üsküdar-Şile
  • 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatları

 

 

19 MAYIS 2024'TE MARMARAY TRAMVAY, METRO, VAPUR, OTOBÜS VE METROBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

 Sonuç olarak, 19 Mayıs 2024 Pazar günü İstanbul’da metro, metrobüs, İETT otobüsleri, tramvay, vapur ve Marmaray ücretsiz olacak. Ancak, bazı özel hatlar bu uygulamanın dışında tutulacak. Vatandaşların, kişiselleştirilmiş İstanbulkart’larını kullanarak ücretsiz seyahat edebileceği bu özel günde, toplu taşıma araçlarının yoğun kullanılması bekleniyor. 

19 Mayıs'ta toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak? 19 Mayıs 2024'te Marmaray, tramvay, metro, vapur, otobüs ve metrobüsler ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta ücretsiz olan toplu taşıma araçları 2024! ile ilgili etiketler İETT Otobüs metrobüs Marmaray metro 19 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.