2 maçta 5 gol yiyen Beşiktaş'ta teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst durumdan rahatsız

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımın kolay gol yemesinden rahatsız. Antalyaspor maçında 2, Lugano maçında 3 gol yiyen Beşiktaş'ta savunma alarm veriyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulunurken, gelecekler ilgili ipuçları da verdi.

Yöneticilerle yaptığı sohbette taraftarların sabretmesi gerektiğini ve 2-3 maç sonra daha canlı, daha çok koşan, hızlı bir ekip izleyeceklerini anlatan Van Bronckhorst "Her oyuncuyu değişik mevkilerde oynatabilirim. Şu an neye ihtiyaç varsa orada oynuyorlar. Bunu her beraber planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ANALİZLER TAMAM, SIRA ÇÖZÜMDE

Hollandalı çalıştırıcı son 3 maçta kalelerini kapatamamaları ve 5 gol yemeleri ile ilgili de "Antalyaspor ve Lugano maçında kolay gol yemenin analizlerini çıkarttık. Bunun önüne geçmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

2 maçta 5 gol yiyen Beşiktaş'ta teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst durumdan rahatsız ile ilgili etiketler Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.