2 nar suyu için turistlerden 1200 TL aldı! Dolandırıldıklarını anlayan çift polise başvurdu

Antalya'da bir işletmeci 2 adet nar suyu için turistlerden 1200 TL aldı. Dolandırıldığını anlayan turistler polise başvurdu. Bölgeye gelen polisler alınan fazla paranın turist kadına iade edilmesini sağladı.

Türkiye'de turizm cenneti olarak adlandırılan şehirlerde turistlere yönelik bazı uygulamalar tepki çekerken, skandal bir olay da Antalya'da yaşandı.

2 NAR SUYUNU 1.200 TL YE SATTILAR

Dondurma ve nar suyu satan bir işletmeci tezgahından ürün almaya gelen turistleri resmen dolandırmaya kalktı. 2 nar suyu için turistlerden 1200 TL alan şahıs hiç beklemediği bir tavırla karşılaştı.

DOLANDIRILDIĞINI ANLAYINCA POLİSİ ARADILAR

Dolandırıldıklarını anlayan turistler derhal polise başvurdu. Zabıta ve polisin olay yerine gelmesiyle yaptığı ahlaksızlık ifşa olan işletmeci fazladan aldığı paraları turistlere geri iade ederken, ekiplerin sert uyarısıyla karşılaştı.

2 nar suyu için turistlerden 1200 TL aldı! Dolandırıldıklarını anlayan çift polise başvurdu ile ilgili etiketler Antalya Turist

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.