2022 Süper Lig ne zaman başlıyor? GSV PSV maçı seyircili mi?

Süper Lig 2021-2022 sezonu için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan seyircili maçlar için açıklama geldi. Koca, yaptığı açıklaması ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçları için umut ışığı oluşturdu. Sarı kırmızılı taraftarlarda GS PSV maçı seyircili mi sorusuna cevap aradı.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde 1 Temmuz tarihinden itibaren kademeli normalleşme evresine geçilecek. Bu evrelerden bir tanesi de spor müsabakaları için seyircili maçlar olacak. Uzunca bir süredir koronavirüs önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanan spor müsabakalarına taraftar müjdesi de gelmiş oldu.

SEYİRCİLİ MAÇLAR NE ZAMAN OYANANACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sporseverlere müjdeyi vererek 1 Temmuz tarihinden itibaren maçların seyircili oynanabileceğinin müjdesini verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Spor müsabakaları, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek" dedi.

LİGLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Süper Lig’de 2021-2022 sezonu Ağustos ayı içerisinde başlayacak.

GS PSV MAÇI SEYİRCİLİ Mİ OYNANACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 1 Temmuz tarihinden sonra maçların seyircili oynanabileceğini söylemesinden sonra sarı kırmızılı taraftarlar GS PSV Şampiyonlar Ligi maçına da seyirci alınıp alınmayacağını merak etmeye başladı. Ancak bu kararın UEFA tarafından alınacağı kaydedildi. 

2022 Süper Lig ne zaman başlıyor? GSV PSV maçı seyircili mi? ile ilgili etiketler Süper Lig UEFA Şampiyonlar Ligi seyircili
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.