2024 YKS (TYT-AYT-YDT) sonuçları açıklandı mı? İşte ÖSYM YKS sorgulama ekranı açıldı mı?

Hayallerine kavuşmak için ter döken milyonlarca aday, YKS 2024 sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyor. 17-18 Haziran'da yapılan sınavlarda adaylar, en iyi puanları alarak hayalindeki bölümlere yerleşmeyi hedefledi. İşte detaylar...

Milyonlarca aday heyecanla bekliyor. YKS 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS (TYT - AYT - YDT) sonuçları merakla bekleniyor. İşte sınav sonuçları hakkında tüm detaylar...

ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre, YKS 2024 sonuçları 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü erişime açılacak. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden sonuçlarını sorgulayabilecekler.

Sınav sonuçlarının açıklanma saatine ilişkin resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, yoğunluğu önlemek amacıyla sabah erken saatlerde açıklanması bekleniyor.

YKS 2024 sonuçları açıklandığında, adaylar TYT-AYT-YDT puanlarını, sınav başarı sıralarını ve ham puanlarını öğrenebilecekler.

Ayrıca, adaylar tercihlerini de bu tarihten itibaren yapabilecekler.

2024 YKS (TYT-AYT-YDT) sonuçları açıklandı mı? İşte ÖSYM YKS sorgulama ekranı açıldı mı? ile ilgili etiketler ÖSYM YKS
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.