2025'te geliyor! Togg, ilk sedan otomobili T10F'in testlerine başladığını duyurdu

Türkiye'nin yerli ve milli markası Togg, resmî X hesabından bomba bir açıklama yaptı. Şirket, bu yılın başında tanıttığı T10F isimli otomobilinin test aşamasına başladığını duyurdu.

Daha önce CES 2024 Teknoloji Fuarı’nda gösterilen Togg 10F, aradan geçen birkaç aylık süreçten sonra nihayet kamuflajları ile kendini gösterdi.

T10F için yol testlerinin başladığını duyuran Togg, test sürecindeki bu otomobilin her an yollarda karşımıza çıkacağını da belirtti.

TOGG T10F YOL TESTLERİ BAŞLADI

Resmi X hesabından paylaşım yapan Togg, yerli ve milli sedan T10F’e ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Yeni ve heyecanlı haberlerimiz var! Ürün geliştirme sürecimizin önemli adımlarından mühendislik testleri T10F için başladı. Planlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Her an yollarda T10F ile karşılaşabilirsiniz”

Diğer yandan şu bilgilendirme de geçildi: “Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, C segmentindeki ilk akıllı mobilite cihazı T10X’in ardından, yine aynı sınıfta geliştirilen ikinci cihazı T10F’i kullanıcılarla buluşturmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda T10F’in en önemli aşamalarından biri olan mühendislik test süreçleri, Türkiye ve yurt dışındaki akredite test merkezlerinde başladı. Farklı lokasyonlarda güvenlik, dayanım ve aerodinamik testleri süren T10F, planlar doğrultusunda yıl içinde mevsimsel testlerden de geçecek.”

Günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden beklentileri de karşılayan bir fastback model olan T10F'in, Türkiye'de bu yıl sonundan itibaren siparişe açılması, gelecek yılın başından itibaren de kullanıcılarına teslim edilmeye başlanması bekleniyor. Şu an için yol testlerine başlanan yerli sedan otomobil için kritik bir virajın dönüldüğünü söyleyebiliriz.

Öte yandan Togg, yeni akıllı cihazlarıyla 2032'ye kadar 5 farklı modelle 1 milyon araç üretmeyi hedefliyor.

2025'te geliyor! Togg, ilk sedan otomobili T10F'in testlerine başladığını duyurdu ile ilgili etiketler Otomobil TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.