21 Ekim 2024 MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaptanlık oyununu kim kazanacak? Hakan ve Nigar gerilimi sona erecek mi?

21 Ekim 2024 MasterChef TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen yarışmada bu hafta Nevzat yarışmaya veda etti. Yeni hafta başladı. Peki bu hafta takım kaptanı kim olacak? Hakan ve Nigar arasında yaşanan gerilim sona erecek mi? Bu hafta formatta yaşanacak değişiklik ne? Takımlar nasıl oluşacak? En güzel ıslak hamburgeri kim yapacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te eleme gecesinin ardından yeni takımlar oluşuyor. MasterChef'te kaptanlık oyununun kazananını ıslak hamburger belirlirliyor. Hafta içinde Nigar ve Hakan arasında çıkan anlaşmazlık yeni haftada hangi boyuta ulaşıyor. İşte MasterChef yeni bölümden detaylar...

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

21 Ekim 2024 MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaptanlık oyununu kim kazanacak? Hakan ve Nigar gerilimi sona erecek mi? ile ilgili etiketler MasterChef Fragman Yemek
GÜNÜN VİDEOSU

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı: Kendisini tehdit edenleri işte böyle izledi...

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten ve çete tarafından makamında tehdit edilen savcının çete lideri ve üyelerinin ile aynı karede olduğu video sosyal medyada gündem oldu.