24 Ekim Perşembe Siyah Kalp dizisi var mı? Siyah Kalp dizisi neden yok?

Show TV’nin yayın akışına göre, geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle tüm kanallar gibi Show TV de yayın akışında değişikliğe gitti. Bu kapsamda Siyah Kalp dizisi de bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak mı? İşte Siyah Kalp dizisi izleyicisinin merak ettiği o soru...

Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Siyah Kalp dizisinin yeni bölümü için gün sayan hayranlar, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. 24 Ekim Perşembe günü yayınlanması beklenen yeni bölüm, maalesef ekranlara gelmeyecek.

YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI?

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, yaşananların ardından dizilerin normal yayın akışına ne zaman döneceği merak konusu. Dizinin yapım ekibinden ve kanal yetkililerinden gelecek duyurular yakından takip edilmeli.

Siyah Kalp dizisinin hayranları, sosyal medyada yeni bölümle ilgili yorumlarını yapmaya devam ediyor. Dizinin heyecan dolu hikayesi ve başarılı oyuncuları, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

24 Ekim Perşembe Siyah Kalp dizisi var mı? Siyah Kalp dizisi neden yok? ile ilgili etiketler Siyah Kalp dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.