26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanıyor. Bayram heyecanının yaşandığı akşamda anket ödülünü kazanan Berkan olurken, karaoke yarışmasını kazanan isim Cemal Can oldu. Acun Ilıcalı, bu akşam oynanacak iletişim ödülünü kazanan takımın 3 arkadaşıyla canlı yayın yapacağını açıkladı. 26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Merak edilen detaylar...

26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Bu akşam yayınlanacak Survivor 2020'de iletişim oyunu heyecanı yaşanacak. Bayramın ilk 3 gününde farklı oyunlar oynanmaya devam ediyor. Bayram heyecanının yaşandığı akşamda anket ödülünü kazanan Berkan olurken, karaoke yarışmasını kazanan isim Cemal Can oldu. Acun Ilıcalı, bu akşam oynanacak iletişim ödülünü kazanan takımın 3 arkadaşıyla canlı yayın yapacağını açıkladı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanıyor. 26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte 26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR 26 MAYIS İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bayram heyecanının yaşandığı akşamda anket ödülünü kazanan Berkan olurken, karaoke yarışmasını kazanan isim Cemal Can oldu. Bu akşam oynanan iletişim ödülünü kazanan takım Gönüllüler oldu. Yarışmacılar seçtikleri 3 arkadaşı ile canlı yayında konuşulacak.

İKİ ELEME ADAYI ÜNLÜLERDEN

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde yapılan konsey sonrası birinci eleme adayı Yunus Emre olmuştu. İkinci dokunulmazlığı da ünlülerin kaybetmesiyle birlikte diğer eleme adayı Elif olmuştu.

SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta adada şaşırtan bir veda yaşanmış birçok kez SMS’te isim söyleme hakkına sahip olan Mert yarışmaya sürpriz bir şekilde veda etmişti.

26 MAYIS’TA ELENEN İSİM OLACAK MI?

Yeni bölüm tanıtımında eleme ile ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Bu nedenle bayram haftasında olması nedeniyle 26 Mayıs 2020 Salı günü bir eleme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak yeni konseylerde eleme heyecanı yaşanacak ve tüm eleme adaylarının belli olmasının ardından en az oyu alan isim adaya veda edecek.

26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 26 Mayıs Survivor İletişim oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.