28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bayram coşkusunun ardından bu akşam ödül oyunu ve sembol oyunu izleyenlerin karşısına çıktı. 89. bölümün sonlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte 28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2020'de finale doğru heyecan yükseliyor. Bayram coşkusunun ardından bu akşam ödül oyunu ve sembol oyunu izleyenlerin karşısına çıktı. 89. bölümün sonlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşte 28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Bayram haftası nedeniyle yarışmalara kısa bir ara veren Survivor 2020 yarışmacıları, iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Survivor 2020'nin 26 Mayıs tarihli bölümünde sevdikleri üçer arkadaşıyla görüntülü konuşmak için parkurda mücadele veren ünlüler ve gönüllüler zorlu anlar yaşadı.

İletişim ödülü oyununda Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Survivor Evrim'e performansı sonrası övgü dolu sözlerde bulundu. Elif'le eşleşen Survivor Evrim’in parkurdaki başarısı karşısında Acun Ilıcalı "Muhteşem bir finish bu! Bu kadar geriden gelip bu kadar başarılı atış muhteşem" dedi.

Survivor 2020'de oynanan iletişim oyununu 10'a 5 gönüllüler takımı kazandı. Böylece Survivor gönüllüler takımı sevdikleri üçer arkadaşıyla görüntülü sohbet etme fırsatı yakaladı.

AYCAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivor 2020'de oynanan iletişim ödülü oyununda gönüllüler takımından Survivor Nisa'ya kaybeden ünlüler takımından Survivor Aycan gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlamaya başlayan Aycan "Olmuyor artık bitti" dedi.

Gönüllüler takımından Survivor Nisa, iletişim oyunu sonrası karşı takım için Acun Ilıcalı'dan anlamlı bir istekte bulundu.

Nisa bayram olması nedeniyle ödülden iki takımdan faydalanmasını, bunun her iki takıma da iyi geleceğini söyledi. Acun Ilıcalı ise Nisa’nın ricasını kırmadı ve Ünlüler takımının yarışmacılarının da birer arkadaşları ile bayramlaşacağını söyledi.

28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 28 Mayıs Survivor 90. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Lübnanlı spiker Nasrallah'ın ölüm haberini canlı yayında göz yaşları içinde verdi

Lübnan Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail ordusunun cuma günü Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında öldürülmesi dünyada geniş yankı bulurken Hizbullah yanlısı televizyon kanalının spiker, Nasrallah'ın ölümünü duyururken gözyaşlarını tutamadı.