Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir ziyaretinin ardından özel defterini imzaladı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada; "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 30 Ağustos tarihinde büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz'un üzerinden 102 yıl geçti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bugün Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanması bekleniyor. 

Ankara'da programlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir'de. 

Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, Anadolu'daki varlığımızı perçinleyen Büyük Zaferin 102. yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz. Büyük bir inancın sarsılmaz bir inancın Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler çıkarmayı hedefliyoruz. Tüm şehitlerimizi aziz ve minnetle anıyoruz. 

Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz."

Diğer yandan gece saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ankara 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy, Türkiye güzeli İdil Bilgen'i değerlendirdi: Erkek suratlı!

Bülent Ersoy, Miss Turkey’de birinci seçilen İdil Bilgen’i değerlendirdi. Ersoy, “Bu şimdi güzel mi? Bu çocuk biraz erkek suratlı, Şabaniye gibi. Genç çocuk ama kırmayalım tabi üzmeyelim.” dedi.