4 büyüklerden anlamlı paylaşım: Kadına ve çocuğa dokunma!

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan ortak paylaşımla kadın ve çocuklara yönelik şiddete tepki gösterildi. Siyah ekran üzerinde 'Kadına ve Çocuğa Dokunma' yazılı görseli paylaşan 4 büyükler, paylaşımda #KadınaVeÇocuğaDokunma hastagini açtı.

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan ortak paylaşımla kadın ve çocuklara yönelik şiddete tepki gösterildi.

Siyah ekran üzerinde 'Kadına ve Çocuğa Dokunma' yazılı görseli paylaşan 4 büyükler, paylaşımda #KadınaVeÇocuğaDokunma hastagini açtı.

İlk paylaşımı Beşiktaş yaparken siyah-beyazlı kulübü Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray takip etti. 

Dört büyüklerin ardından bazı kulüplerde aynı paylaşımı yaparken bazı futbolcular da söz konusu paylaşımları alıntıladı. 

İşte o paylaşımlar:

4 büyüklerden anlamlı paylaşım: Kadına ve çocuğa dokunma! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.