45 yıllık Süleymancıdan Alihan Kuriş'e suç duyurusu! "Cemaat içindeki 4 kişinin ölümü araştırılsın"

45 yıllık Süleymancılar cemaati mensubu Rüstem Şahin, cemaatin lideri Alihan Kuriş hakkında suç duyurusunda bulundu. Şahin, cemaat içindeki 4 şüpheli ölümün araştırılmasını istedi.

Alihan Kuriş’in lideri olduğu Süleymancılar cemaatine yönelik şüpheli ölüm iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

45 yıldır Süleymancılar cemaati mensubu olduğunu belirten Rüstem Şahin, Ahmet Arif Denizolgun, Hasan Arıkan, Mehmet Arıkan ve Burhan Candemir’in ölümlerinin araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İstanbul’da yaşayan Şahin, 28 Haziran’da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosuna’na ifade verdi. Cemaatin yıllar içinde FETÖ’ye hizmet eder hale geldiğini söyleyen Şahin, Süleymancıların Türkiye’yi tehdit ettiği konusunda uyardı. Şahin, “Fiili olarak cemaat içerisindeki yapılanmayı ve kimin ne görev aldığını bilirim.

17 Temmuz’da ikinci kez ifade veren Şahin, cemaatin lideri şu ihbarda bulundu:

“Eski Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun’un Facebook sayfasında iddia ettiği dokümanlar… Süleymanlı cemaati lideri Ali Erhan (Alihan) Kuriş’in eski bakan Ahmet Arif Denizolgun, Mehmet Arıkan, Hasan Arıkan ve Burhan Candemir’in katili olduğu iddia edilerek suçlanmaktadır. Bu cinayet davalarının açığa çıkması için isimleri geçen bu iki kişinin dinlenmesini ve bu olayın açığa çıkmasını saygılarımla arz ederim. Ben de Süleymanlı cemaati mensubuyum.”

45 yıllık Süleymancıdan Alihan Kuriş'e suç duyurusu! "Cemaat içindeki 4 kişinin ölümü araştırılsın"

 Kaynak: Aydınlık

 

45 yıllık Süleymancıdan Alihan Kuriş'e suç duyurusu! "Cemaat içindeki 4 kişinin ölümü araştırılsın" ile ilgili etiketler Süleymancılar
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.