5 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor 2020 bu hafta kim elendi? 12. Hafta Sms sıralaması nasıl? Aşkım mı Berkan mı elendi?

5 Mayıs Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanacak. Haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Berkan olurken, ünlülerin eleme adayı ise Mert oldu. Performans birincilerinin verdiği isimlerle birlikte kimler aday olduğu belli olacak. Bu hafta yarışmaya kimin veda ettiği araştırılmaya başladı. İşte 5 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? 12. Hafta Sms sıralaması nasıl? Merak edilen detaylar...

5 Mayıs Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor 2020'de ada konseyi heyecanı yaşanıyor. Haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Berkan olurken, ünlülerin eleme adayı ise Mert oldu. Performans birincilerinin verdiği isimlerle birlikte kimler aday olduğu belli olacak. Final haftasının yaklaşması nedeniyle gerilim tırmanmaya devam ediyor. Acun.com üzerinden yapılan oylama sonrasında performans sıralaması belli olacak. Bu hafta yarışmaya kimin veda ettiği araştırılmaya başladı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanacak.  İşte 5 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim elendi? 12. Hafta Sms sıralaması nasıl? Merak edilen detaylar...

SURVİVOR KİM ELENDİ? 5 MAYIS SALI SURVİVOR ELENEN İSİM!

Survivor 5 Mayıs akşamı yapılan ada konseyinde elenen isim Ünlüler takımından Aşkım oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Yapılan oylama sonunda Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise ada konseyinde kendi isteğiyle adını yazdıran Mert eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta eleme potasına girmek istemeyen her iki takımında mücadelesi ter döktürdü. Nefesleri kesen mücadelelere tanıklık eden dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise ünlüler oldu.

ÜNLÜLER TAKIMININ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının eleme adayı Mert oldu.

 

5 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor 2020 bu hafta kim elendi? 12. Hafta Sms sıralaması nasıl? Aşkım mı Berkan mı elendi? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 5 Mayıs Survivor kim elendi? Survivor 2020 bu hafta kim elendi?
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında müdahale! CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları sürerken; bölgede olan CNN Türk ekibine canlı yayın esnasında bir saldırı oldu. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, o anlarda "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırdı.