66 Milyonluk teklifi reddetti! Şebnem Ferah sahnelere dönmüyor: "Daha zamanı değil"

Ünlü sanatçı Şebnem Ferah, iddiaya göre 10 konserlik bir anlaşma karşılığında 66 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi. Peki bu iddialar gerçeği yansıtıyor mu?

Uzun zamandır hayranlarını bekleten ve sahnelerden uzak kalan ikonik sanatçı Şebnem Ferah, şaşırtıcı bir kararla gündemde.

İddiaya göre Ferah'a, 10 konserlik bir anlaşma karşılığında 2 milyon dolar (yaklaşık 66 milyon TL) gibi dudak uçuklatan bir teklif sunuldu.

SEBEBİ BELLİ OLDU

Türk Rock Müziği'nin ironik ve karizmatik ismi Şebnem Ferah sahne Covid-19 pandemisi itibariyle sahnelere ara verdi. Yaklaşık 4 yıldır sahneye çıkmayan sanatçı, hakkında sosyal medyada sahneye çıkması için yapılan yorumlar sonrası geçtiğimiz yıl "Sizinle birlikte şarkı söylemeyeli fazla zaman oldu. Her şeye inanırdım da bu kadar uzun süre şarkı söylemeden durabileceğime inanmazdım. Geç olsun, güç olmasın diyelim..." açıklamasında bulundu. Son bir yıldır suskunluğunu sürdüren Şebnem Ferah'a akıl almaz bir teklif gittiği iddia edildi.

KüçükÇiftlik Park'ın sahibi ve işletmecisi Naz Kavran ile müzik yapımcısı Murat Yıldırım'ın sanatçıya 10 konserlik bir anlaşma ve 2 milyon dolarlık, yaklaşık 66 milyon TL, teklif yaptıkları öne sürüldü.

Şebnem Ferah'ın ise dudak uçuklatacak bu teklifi "Daha zamanı değil" diyerek geri çevirdiği iddia edildi. Ferah'ın ne zaman sahnelere döneceği bilinmiyor.

66 Milyonluk teklifi reddetti! Şebnem Ferah sahnelere dönmüyor: "Daha zamanı değil" ile ilgili etiketler Şebnem Ferah Konser COVID-19
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.