7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişiminde bulunan sapık yakalandı

Diyarbakır'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar... Küçük kızı boş arsaya götürüp cinsel istismar girişiminde bulunan H.T. isimli sapık yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 9 Ekim'de akşam saatlerinde, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Ayşenur Zarakolu Caddesi'nde meydana geldi. Şüpheli H.T., 7 yaşındaki kız çocuğunu arazideki toprak birikintisinin arkasına götürdü. Şüpheliyi fark edenler, toprak birikintisine doğru ilerledi.

KAMERALARLA TESPİT EDİLDİ

Çevredekilerin geldiğini gören H.T. kaçarken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çocuk, sağlık kontrolünün ardından Çocuk İzlem Merkezi'ne (ÇİM) sevk edildi. Polis ekipleri ise kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheli H.T., saklandığı adreste yakalanıp gözaltına alındı. H.T.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişiminde bulunan sapık yakalandı

Öte yandan Kayapınar Belediyesi ekipleri de bölgedeki toprak birikintilerini iş makineleriyle kaldırıp alanı düzleştirdi.

7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişiminde bulunan sapık yakalandı - Resim : 2

7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişiminde bulunan sapık yakalandı ile ilgili etiketler Diyarbakır cinsel istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.