7 yaşındaki Yusuf'un kahreden ölümü: Telefonu tutmak isterken 10. kattan düşmüş

Ankara'da 10. kattaki evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitiren 7 yaşındaki Yusuf Aymergen'in annesine ait cep telefonunu oyun oynarken pencereden düşürdüğü, tutmak isterken olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Kahreden olay, dün saat 15.30 sıralarında Altındağ'ın Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. 2050.Cadde’deki Mevlana Sitesi'nde oturan İlhan-Zekiye Aymergen çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Yusuf Aymergen, 10. kattaki evlerinde pencerenin önündeki yatakta oyun oynamaya başladı.

Bir süre sonra Yusuf Aymergen, pencereden düştü. Beton zemine düşen minik çocuk feci şekilde can verdi.

TELEFON CAMDAN DÜŞÜNCE

Yusuf'un halası Hediye Aymergen, "Çocuk, oyun oynamak için annesinin telefonunu alıp yatak odasına gitmiş. Telefonu camdan düşürmüş. Telefonu tutmak isterken düşmüş. Ardından aile durumu fark etmiş. Babası, oğlunun cesedini yerde görünce çığlık atmış. Vefat eden çocuk, ilkokul birinci sınıf öğrenciydi. İhmal olduğunu düşünmüyorum. Aile, camın açılmaması için önüne yatak koymuş. Çocuk yatağı nasıl oradan çekmiş anlamış değiliz. Annesi ve babası çocuğu çok severdi" dedi.

7 yaşındaki Yusuf'un kahreden ölümü: Telefonu tutmak isterken 10. kattan düşmüş ile ilgili etiketler Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da iki pilotun öldüğü uçak kazası kamerada

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, öğretmen pilot Ünal Aster ile öğretmen pilot adayı Emir Gülal Nalcı’nın hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde eğitim uçağının piste indikten sonra bir süre ilerleyip tekrar havalandığı ve dengesinin kaybolup yan döndüğü görüldü.