8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? Ödül ne? Ağaç evi ödülünü kim kazandı?

8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan dorukta. Yayınlanan 70. bölüm fragmanında yaşanan tartışmalar dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı, ödül oyunlarının artık daha görkemli olacağını açıkladı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazandığı araştırılmaya başladı. İşte 8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de final haftalarına artık sayılı günler kaldı. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu ile sevenlerinin karşısına çıkacak yarışmada, Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyununu için karşı karşıya geliyor. Adalarına erzak ödülünü götürmek isteyen yarışmacılar arasında gerginlikler yaşanıyor. Mert'in, Ersin ve Elif ile yaşadığı tartışma dikkatten kaçmıyor. Acun Ilıcalı, ödül oyunlarının artık daha görkemli olacağını açıkladı. Bu akşam oynanacak ödül oyununu hangi takımın kazandığı araştırılmaya başladı. Survivor 70. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. İşte 8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

8 MAYIS CUMA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde erzak yiyecek ödülü mücadelesi yaşandı. Oyundan önce seçim avantajını elde etmek isteyen takımlardan parkura ikişer kadın ve erkek yarışmacılar çıktı. Avantaj oyununu kazanan takım daha sonra Survivor ödül oyununda yarışmacı seçme şansı elde etti.

Bayrak yarışını kazanan ünlüler takımı Survivor'da ödül oyununu kazanmak için sıkı mücadele verdi. Sebze ve meyve erzak ödülünde oluşan oyunda yarışmacılar ter döktü. Oynanan oyunu bu hafta 10'a 7 skorla ünlüler takımı kazandı.

Bu hafta ödül oyununu kazanan takım 10-8 skorla Gönüllüler oldu.

SURVİVOR TEK TAŞ YÜZÜK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın 68. bölümünde yarışmacılar tarihi ödül için kıyasıya mücadele ettiler. Ödül ise Anneler Günü'ne özel olarak seçildi. Kazanan takımın annelerine 1'er karat tek taş verilecek. 5'te biten oyunda kazanan takım Gönüllüler oldu.

6 MAYIS SURVİVOR SEMBOL OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da kadın yarışmacılardan sembolü Nisa kazanırken, Survivor'da erkek yarışmacılardan sembolü Yasin kazandı.

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da adaya veda eden isim Aşkım oldu.

Survivor'da haftanın SMS sıralaması ve birincisi belli oldu. Ünlüler takımından en çok SMS'i alan isimler sırasıyla Mert, Ersin ve Aycan oldu. Gönüllüler takımından ise Barış ve Ardahan en çok SMS'i alan isimler oldu. Survivor'da haftanın ilk eleme adayları gönüllüler takımından Berkan ve ünlüler takımından Mert olmuştu. Yarışmanın diğer eleme adayları ise SMS oylaması sonrası belli oldu.

SURVIVOR SMS SIRALAMASI

Survivor'da haftanın SMS sıralaması ve birincisi belli oldu. Ünlüler takımından en çok SMS'i alan isimler sırasıyla Mert, Ersin ve Aycan oldu. Gönüllüler takımından ise Barış ve Ardahan en çok SMS'i alan isimler oldu.

8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? Ödül ne? Ağaç evi ödülünü kim kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 8 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında müdahale! CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları sürerken; bölgede olan CNN Türk ekibine canlı yayın esnasında bir saldırı oldu. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, o anlarda "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırdı.