9 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: 28 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dokuz İlde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-46” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok miktarda döviz ve Türk Lirasına da el konuldu.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dokuz İlde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-46” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok miktarda döviz ve Türk Lirasına da el konuldu.

Bakan Yerlikaya paylaşımında ''Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.'' dedi.

9 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon! Bakan Yerlikaya duyurdu: 28 şüpheli gözaltında ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Türk şiirinin yaşayan en büyük şairi İsmet Özel 80 yaşına bastı

Türk şiirinin söz ustası, "Evet İsyan", "Erbain", "Bir Yusuf Masalı", "Of Not Being a Jew" ve "Şiir Okuma Kılavuzu"nun da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan İsmet Özel 80. yaşını kutluyor. Özel'in sevenlerinden ve hayralarından mesaj yağıyor.