9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı, Yasin'i kovuyor! Yasin diskalifiye mi olacak?

9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Son oynanan ödül oyununu kazanan takım 10-8 skorla Gönüllüler oldu. Yeni bölüm fragmanında Yasin'in Evrim'e bağırmasının ardından Acun Ilıcalı, Yasin'i dışarı gönderiyor. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı, Yasin'i kovuyor! Detaylar haberimizde

9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! Son oynanan ödül oyununu kazanan takım 10-8 skorla Gönüllüler oldu. Yeni bölüm fragmanında Yasin'in Evrim'e bağırmasının ardından Acun Ilıcalı, Yasin'i dışarı gönderiyor. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı, Yasin'i kovuyor! Detaylar haberimizde...

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bugün ödül oyununda nefes kesen mücadeleler yaşandı. Zaman zaman iki takım arasında sinirler gerildi. Oyuna Gönüllüler iyi başlarken daha sonra Ünlüler öne geçmeyi bildi. Sayı bir o tarafa bir bu tarafa giderken oyun sonunda gülen taraf Gönüllüler oldu.

SERCAN VE ARDAHAN GERİLDİ

Survivor 2020'nin 70. bölümünde ödül oyununu esnasında bir ara sinirler bir hayli gerildi. Ünlüler takımında Sercan, gönüllüler takımından Ardahan'a "Şaklabanlık yapma" dedi. Bu sözler sonrası ortalık karıştı.

9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle! Acun Ilıcalı, Yasin'i kovuyor! Yasin diskalifiye mi olacak? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı 2020 9 Mayıs Survivor 71. bölüm fragmanı izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında müdahale! CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları sürerken; bölgede olan CNN Türk ekibine canlı yayın esnasında bir saldırı oldu. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, o anlarda "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırdı.