A Milli Takımımızın rakibi Çekya! Vincenzo Montella sonunda Arda Güler için kararını verdi! Türkiye nasıl tur atlar? İşte tüm merak edilenler...

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya geliyor. Millilerimize grubu ikinci bitirmek için 1 puan bile yetiyor. Şayet grubu ikinci bitirirsek rakibimiz Avusturya olacak. Türkiye'nin Çekya karşısındaki muhtemel 11'i de belli oldu.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşılaşacak.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada gruptan çıkarak son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Türkiye, organizasyondaki üçüncü sınavını Çekya karşısında verecek. Hamburg'daki Volkspark Stadı'ndaki maç, TSİ 22.00'da başlayacak ve TRT 1'den yayımlanacak.

Gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen ay-yıldızlı ekip, ikinci maçında ise Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.

Turnuvaya 2-1'lik Portekiz yenilgisiyle başlayan Çekya ise ikinci maçında Gürcistan ile 1-1 berabere kaldı.

F Grubu'nda 6 puana yükselen Portekiz ikili averajla Türkiye'ye üstünlük sağladığı için son karşılaşmalar öncesinde grubu lider bitirmeyi garantiledi.

Grupta, Türkiye 3, Çekya ve Gürcistan ise 1'er puana sahip.

Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Portekiz karşı karşıya gelecek. Gelsenkirchen'de oynanacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak.

TÜRKİYE İKİNCİ OLURSA RAKİBİ AVUSTURYA

A Milli Takımımız en az 1 puan alması halinde grubunu ikinci sırada tamamlayacak. Bu durumda rakibimiz Avusturya olacak. Eğer yenilirsek, en iyi üçüncüler arasına girme ihtimalimiz bulunuyor. Bu durumda da rakibimiz muhtemelen İspanya olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Hlozek, Chytil

TÜRKİYE: Altay, Mert Müldür, Merih, Kaan, Ferdi, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

A Milli Takımımızın rakibi Çekya! Vincenzo Montella sonunda Arda Güler için kararını verdi! Türkiye nasıl tur atlar? İşte tüm merak edilenler... ile ilgili etiketler Vincenzo Montella Arda Güler A milli futbol takımı Milli Takım Türkiye Euro 2024 Çekya
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.