Aaron Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Hatayspor'daki etkileyici performansıyla dikkat çeken Aaron Boupendza, geçtiğimiz günlerde MLS ekiplerinden Cincinnati FC ile yollarını ayırdı. Bu bağlamda Aaron Boupendza'nın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Aaron Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? İşte, Aaron Boupendza'nın futbol kariyeri!

Aaron Boupendza'nın etkileyici performansı, Hatayspor'da büyük ilgi gördü. Ancak, geçtiğimiz günlerde MLS temsilcisi Cincinnati FC ile yollarını ayırdığı açıklandı. Bu gelişmenin ardından, futbolseverler Boupendza'nın kim olduğu ve yaşını merak etmeye başladı. Peki, Aaron Boupendza kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve kariyerinde hangi takımlarda oynamıştır? İşte Aaron Boupendza'nın futbol kariyerine dair detaylar!

Aaron Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

AARON BOUPENDZA KİMDİR?

Aaron Boupendza, futbol kariyerine Gabon'un Mounana takımında başladı. 2015'te profesyonel sözleşme imzaladığı Bordeaux'da da dikkatleri üzerine çekti. 2020 yılında Hatayspor'a transfer olarak Süper Lig'de başarılı bir dönem geçirdi. Burada 26 Eylül 2020'de Kasımpaşa maçında ilk kez sahaya çıktı ve 6-0'lık Antalyaspor galibiyetinde 4 gol atarak büyük bir çıkış yaptı.

2021 yılında Katar ekibi Al-Arabi'ye transfer olan Boupendza, ardından Suudi Arabistan'ın Al-Shabab takımında bir sezon geçirdi. En son MLS'de Cincinnati FC ile sözleşme imzalayan oyuncunun bu macerası da bir yıl sürdü. Cincinnati'de geçen sezon 17 maça çıkan Boupendza, 3 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

Boupendza'nın bonservisinin serbest olması, Süper Lig'den Göztepe ve Kasımpaşa'nın yanı sıra Yunanistan'ın AEK ve PAOK kulüplerinin de ilgisini çekmiş durumda. Gabonlu futbolcunun geleceği, hangi kulüple anlaşacağı merakla bekleniyor.

Boupendza'nın, son yıllarda geçirdiği farklı kulüp deneyimleri ve gösterdiği performans, onu Avrupa'nın önemli futbolcularından biri yapıyor. 

Aaron Boupendza kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail içinde siyasi kriz büyüyor! "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı...

İsrail Sol Parti Başkanı Ayman Odeh, İsrail meclisi Knesset'te "En büyük terörist İsrail'dir" diyince tansiyon yükseldi.