ABD Başkan Adayı Donald Trump McDonald's restoranında patates sattı

ABD başkan adayı milyarder Donald Trump, "kalesi" olarak görülen Pensilvanya eyaletindeki seçim çalışmalarında bir McDonald's şubesine uğrayıp müşterilere patates kızarması sattı. Trump, gençlik yıllarında bu işi yaptığını söyleyen Demokrat rakibi Kamala Harris'e inanmadığını belirtmişti.

Yaklaşan ABD başkanlık seçimlerinde anketlerde öne geçmeyi başaran Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, halkla ilişkiler çalışmalarına hız verdi. ABD'li milyarder, gençlik yıllarında bir fast food restoranında çalıştığını söyleyen rakibi Kamala Harris'e inanmadığını belirterek, McDonald's restoranında patates kızartması yaptı ve müşterilere servis etti.

Ceketini çıkararak bir önlük giyen Donald Trump, patates kızartması makinesini kullanan çalışandan bilgi aldı. Patatesleri kızartıp, arabaya servis için bekleyen birkaç aileye menülerini sunan Trump, müşterilerle de sohbet etti.

"HEP BUNU YAPMAK İSTEMİŞİMDİR"

Kamala Harris’ten 15 dakika daha fazla çalıştığını belirterek espri yapan Trump, "Tüm hayatım boyunca bunu yapmak istemişimdir, şimdi yapacağım çünkü o bunu yapmadı" dedi.

Donald Trump, kendi hazırladığı patates kızartmalarından basın mensuplarına da ikram ederek, gazetecilerle sohbet etti.

 

ABD Başkan Adayı Donald Trump McDonald's restoranında patates sattı ile ilgili etiketler Donald Trump McDonald’s ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Aysın Komitgan Gülen için ne dedi (VİDEO) FETÖ haberini sunarken beklenmedik ifadeler kullandı

Bursalı gazeteci Aysın Komitgan, Bursa'da Bugün isimli haber sitesinde sunduğu "Gün Aysın" isimli program FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in ölüm haberini verirken, “Mekanı cennet olsun” ifadesini kullandı. Aysın Komitgan hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında gözaltı kararı verildi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ifadeye çağrılan Komitgan yarın adliyeye sevk edilecek.