ABD Başkanı Joe Biden'ın o sözleri yeniden gündem oldu: Ben siyonistim...

ABD Başkanı Joe Biden, işgal altındaki Filistin topraklarında yaşananlarla ilgili siyonist rejimin yanında olduklarını belirtti. Başkan Biden'ın bu ifadesinin ardından senatörlük günlerinden bugüne kadar defalarca siyonist olduğunu itiraf etmesi ise yeniden gündem oldu. Biden "Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" demişti.

ABD Başkanı Joe Biden, işgal altındaki Filistin topraklarında yaşananlarla ilgili siyonist rejimin yanında olduklarını belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın o sözleri yeniden gündem oldu: Ben siyonistim...

''ABD, İSRAİL'İN YANINDADIR''

Siyonist rejime desteğini açıklayan Biden, ''Bizim çok net ve kesin desteğimiz var. İsrail saldırılarının bunu meşrulaştırmak için yapılması söz konusu olamaz. İstihbaratlar, diplomatlar birbiriyle konuştu. Ekibimize daimi olarak temasta kalma emrini verdim. Mısır, Türkiye, BAE, Umman da bu görüşme trafiğinde olacak. Burada insanların hayatları ellerinden gidiyor, aileler yıkılıyor. Bütün aileler için dua ediyorum. Ruhları şadolsun. Birçoklarına geçmiş olsun diliyorum. Kimse hata yapmasın. ABD, İsrail'in yanındadır. ABD İsrail'i kuruluşundan 11 dakika sonra tanımıştır. '' dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın o sözleri yeniden gündem oldu: Ben siyonistim... - Resim : 2

"SİYONİSTİM, SİYONİST OLMAK İÇİN YAHUDİ OLMAK GEREKMİYOR"

Başkan Biden'ın bu ifadesinin ardından senatörlük günlerinden bugüne kadar defalarca siyonist olduğunu itiraf etmesi ise yeniden gündem oldu. Biden "Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" demişti. Biden'a Siyonizmin kurucusu olarak bilinen "Theodor Herzl Ödülü'de" verilmişti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın o sözleri yeniden gündem oldu: Ben siyonistim... ile ilgili etiketler Siyonizm ABD İsrail Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.