ABD'de tren, askeri aracı ezip geçti! Kaza saniye saniye kamerada...

ABD'de bir yük treni, Güney Carolina'da ABD Ordusuna ait M109 Paladin Obüsü'nü taşıyan römorke çarptı. Kaza saniye saniye kameralara yansıdı.

Bir yük treni, Güney Carolina'da ABD Ordusuna ait M109 Paladin Obüsü'nü taşıyan römorke çarptı, olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Güney Carolina'nın Goose Creek kasabasında bir yük treninin askeri bir araca çarpması sonucu meydana gelen yıkıcı kazada topçu aracında büyük hasar meydana geldi. Yetkililere göre olay Perşembe günü öğleden sonra meydana geldi.Kaza, ABD Ordusuna ait bir M109 Paladin Obüsünü taşıyan bir lowboy römorkun raylara sıkışması sonucu meydana geldi.

ABD'de tren, askeri aracı ezip geçti! Kaza saniye saniye kamerada...

ARAÇ TREN RAYLARINA SIKIŞTI

Goose Creek Polis Departmanı dorsedeki askeri aracın bir tank değil 'M109 Paladin Obüsü' olduğunu doğruladı. Olayın araç kameralarına yansıyan ve insanlar tarafından çekilen görüntüleri, 18 tekerlekli kamyonun demiryolu geçidinde sıkıştığını ortaya koydu. Bir görgü tanığı, "TIR'ın sürücüsü aracı hareket ettirmek için birkaç kez girişimde bulundu ancak araç raylara sıkıştı... Ben ve oğlum için feci bir manzaraydı ama iyiyiz" dedi.

Olayda herhangi bir yaralanma rapor edilmedi. Yerel yetkililer ve CSX olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

ABD'de tren, askeri aracı ezip geçti! Kaza saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler ABD

Sitene Ekle