ABD'de yaşayan Sezgin Baran Korkmaz'dan gündem yaratan paylaşım! Daha güçlü dönüyorum mesajı…

Kara para aklamakla suçlanan ve 2021’de tutuklandığı Avusturya’dan iade edildiği Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Ağustos 2023’te tahliye edilen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, X hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Kara para aklamakla suçlanan ve 2021’de tutuklandığı Avusturya’dan iade edildiği Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Ağustos 2023’te tahliye edilen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, X hesabından yaptığı video paylaşımıyla gündem oldu.

Korkmaz videonun başlığında, ''Allah bir insanı güçlü yapmak istediğinde onu yalnız bırakır. Sonrasını tuzak kuranlar düşünsün...'' ifadelerini kullandı.

İşte gündem yaratan o video:

Kendisi hakkında yazılan ve söylenenlerin nedeninin ‘kıskançlık’ olduğunu öne süren Korkmaz, yakın zamanda şunları kaydetmişti:

“Hakkımda yazılan manipüle edilen hiçbir bilgiye inanmayın. Bunların tamamının sebebi kıskançlık, kötülük. Kars’tan gelen ayakkabı boyayarak gelen bir çocuğun bunlara sahip olamayacağı düşüncesi. O ayakkabı boyacısı olan çocuğun bu kadar şey yaşamasına rağmen 1 yılda neler başardığını Türkiye önünde herkes daha heyecanla görecek. Küllerinden doğar derler ya, o küllerinden nasıl doğuşun ve nasıl başarıya gidişin yolunu 1 yıl içinde hep beraber inşa etmiş olacağız. İyi haberlerimi alacaksınız, iyi başarılara imza attığımı göreceksiniz. Sağlıcakla kalın.”

ABD'de yaşayan Sezgin Baran Korkmaz'dan gündem yaratan paylaşım! Daha güçlü dönüyorum mesajı… ile ilgili etiketler Sezgin Baran Korkmaz ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.