ABD’liler sığınaktan çıkamıyor! YPG terör kampında sözde eğitim durdu

TSK ile MİT’in misli ile TUSAŞ’a saldırı cevabı sonrası terör örgütüne ait çok sayıda bina, silah ve mühimmat depoları imha edildi. Operasyonlarda Suriye’nin Haseke ili Amude Kasabası’nda bulunan YPG’nin sözde güvenlik akademisi de vuruldu. Bu olaydan sonra ABD’nin Ayn el-Arab, Kamışlı ve Hasake’de bölücü terör örgütü PKK/YPG’li teröristlere verdiği eğitimlerin durdurulduğu öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 22 Ekim'de bölücü terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’a örgütü lağvetmesi koşuluyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşması" için çağrı yaptı. Bahçeli’nin bu çağrısı,Türkiye'de ve somut ötesinde büyük yankı uyandırdı.

BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK/YPG’DEN TUSAŞ’A HAİN SALDIRI YAPILDI

Bahçeli’nin çıkışı sonrası teröristbaşı Öcalan’ın yaklaşık 4 yıl sonra ailesiyle ilk kez görüşmesine izin verilmişti. Bu görüşmede Öcalan’ın mesajının kamuoyuna duyurulması öncesi TUSAŞ’a hain bir saldırı düzenlendi. Terör örgütü PKK’ye bağlı sözde Halk Savunma Merkezi tarafından TUSAŞ'a,ürettiği silahlar" nedeniyle saldırı yapıldı. Saldırıda 5 kişi şehit oldu,22 kişi de yaralandı.

MİSLİYLE CEVAP VERİLDİ

TUSAŞ hain saldırı sonrası TSK ve MİT,Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye ait 157 noktaya operasyon yaptı. TUSAŞ’a yapılan saldırı sonrası bölücü terör örgütüne ait çok sayıda bina, silah ve mühimmat depoları imha edildi. Yine saldırılar sonrası 150’fen fazla teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

ABD’LİLER SIĞINAKTAN ÇIKAMADI TERÖR EĞİTİMLERİ DURDURULDU

SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, TSK ve MİT’in bölücü örgüte verdiği misliyle saldırılarda Suriye’nin Haseke ili, Amude Kasabası’nda bulunan YPG’nin sözde güvenlik akademisi de vuruldu. Yine bölücü örgüte yapılan saldırılar sırasında Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve terör örgütüne eğitim veren ABD’lilerinde sığınaklara girdikleri ifade edildi.

TUSAŞ’a yapılan saldırıdan bir hafta geçmesine rağmen ABD’lilerin sığınaklardan çıkamadıkları belirtildi. Aynı kaynaklar bu nedenle ABD’nin, Ayn el-Arab, Kamışlı ve Hasake’de bölücü terör örgütü PKK/YPG’li teröristlere verdiği eğitimlerin durdurduğunu  bildirdi.

ABD’liler sığınaktan çıkamıyor! YPG terör kampında sözde eğitim durdu ile ilgili etiketler PKK YPG
GÜNÜN VİDEOSU

Umut Akyürek, Gazzeli bebekler için ninni söyledi... "Uyu gönlümün nazlı ceylanı"

24 TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sanatçı Umut Akyürek, Gazzeli bebekler için ninni söyledi.