Abdullah Avcı 3 isim dışında herkesin ayrılığına onay verecek

Trabzonspor'da bu yaz kadroda ciddi bir değişim yaşanacak. Transferde hızlı ilerleyen Bordo-Mavililer'de, ayrılacak oyuncu sayısı da hayli fazla. Teknik direktör Abdullah Avcı, 3 ismin kesinlikle gönderilmemesini istedi.

Trabzonspor'da bu yaz kadroda ciddi bir değişim yaşanacak. Transferde hızlı ilerleyen Bordo-Mavililer'de, ayrılacak oyuncu sayısı da hayli fazla.

AYRILACAK ÇOK İSİM VAR

Ayrıca bonservis getirisi sağlayabilecek pek çok isim var. Bunların başında Uğurcan Çakır, Trezeguet ve Batista Mendy geliyor... Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise özellikle 3 oyuncunun mutlaka takımda kalmasını istediği öğrenildi.

Tecrübeli hoca, Meunier, Mendy ve Visca dışında tüm isimlerin tekliflere göre ayrılabileceğini yönetime iletti. Uğurcan Çakır'ın artık kariyerini başka bir takımda sürdürmeyi planladığı bilinirken, burada gelecek rakam önemli. Trezeguet konusunda da beklenti en az 8 milyon Euro.

Avcı, Mendy'nin ise çok yüksek bir teklif gelmediği takdirde takımda tutulmasını istiyor.

(Fanatik)

Abdullah Avcı 3 isim dışında herkesin ayrılığına onay verecek ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.