Açık Öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor? 2021 AÖL kayıt yenileme ekranı

Açık Öğretim lise kayıtları için geri sayım başladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında AÖL sınav takvimine göre; Açık Öğretim lise kayıtları ile kayıt yenileme işlemleri öğrenciler tarafından yakın takipte.

Açık Öğretim lise kayıtları için öğrenciler kayıt yenileme işlemleri hakkında son detaylara ulaşmaya çalışıyor. 2021-2022 AÖL kayıt yenileme işlemleri için Ağustos ayının sonlarına doğru gelinirken 16-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ek sınavlar sonrasında hummalı bir çalışma yapılıyor.

Açık Öğretim Lise Kayıtları Ne Zaman?

AÖL kayıt yenileme tarihleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. 2021-2022 eğitim yılına ait kayıt işlemlerinin, 16-20 Ağustos tarihlerinde yapılan ek sınavların hemen ardından başlaması bekleniyor.

Ek sınavlar 16 - 20 Ağustos tarihleri arasında online olarak düzenlendi. Kayıt işlemlerini yapan öğrenciler online ek sınavlara Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden katıldılar. T.C kimlik numarası ve şifre bilgilerini giren öğrenciler sınav ekranına eriştiler.

Açık Öğretim lise kayıtları ne zaman başlıyor? 2021 AÖL kayıt yenileme ekranı ile ilgili etiketler AÖL açık öğretim kayıt yenileme aöl kayıt yenileme
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.