Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a fena patladı: İddialarını ispat etsin bırakacağım!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesine giren Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki yorumlarına cevap verdi. Ilıcalı, "Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz.'' dedi.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesine giren Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki yorumlarına cevap verdi.

Ilıcalı, "Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz.'' dedi.

''BU İDDİALARIN BİR TANESİNİ İSPAT ETSİN, BENİ BİR DAHA BURALARDA GÖRMEYECEKSİNİZ''

Yıldırım'ı iddialarını kanıtlamaya davet eden Ilıcalı, "Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım." dedi.

''MEĞER BENİM DÜŞMANIM DIŞARIDA DEĞİL İÇERİDEYMİŞ''

Fenerbahçe için her şeyi göze aldığını söyleyen Ilıcalı, "Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş." sözlerini sarf etti.

 

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a fena patladı: İddialarını ispat etsin bırakacağım! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.