Acun Ilıcalı duyurdu! Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım yıldızı Barış Telli Survivor 2023 kadrosunda!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Survivor'ın 2023 kadrosuna iki isim daha katıldı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda basketbolcu Aysu Keskin'in ve Ampute Milli Takım yıldızı Barış Telli'nin Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Survivor 2023 kadrosu şekillenmeye başladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman'ın ardından Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın da Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu.

AYSU KESKİN VE BARIŞ TELLİ KADRODA

Ilıcalı bugün yaptığı paylaşımla Survivor'a iki ismin daha katıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı, "Sevgili Aysun Keskin ve Barış Telli, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular. İkisine de başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı duyurdu! Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım yıldızı Barış Telli Survivor 2023 kadrosunda!

 

 

 

Acun Ilıcalı duyurdu! Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım yıldızı Barış Telli Survivor 2023 kadrosunda! ile ilgili etiketler Barış Telli Aysu Keskin Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.