Acun Ilıcalı'dan firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt'un vergi iddiasına sert tepki! "Faydasız hokkabaz"

Firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediğini iddia etti. Firari FETÖ'cüye tepki gösteren Ilıcalı "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım.Şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon TL’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı "Vergi Yüzsüzleri"ni açıklamaya başladı.

 FETÖ'nün medya ayağından olan firari Turhan Bozkurt, X hesabından yaptığı paylaşımla, Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediğini iddia etti.

Söz konusu iddia ardından Ilıcalı'dan firari FETÖ'cüye yanıt gecikmedi.

"2500 AİLENİN EKMEK YEDİĞİ ŞİRKETİ KARALAMAYA UTANMIYORSUN"

Ilıcalı, X hesabından söz konusu paylaşımı alıntılayarak, "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." dedi.

Acun Ilıcalı'dan firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt'un vergi iddiasına sert tepki! "Faydasız hokkabaz"

 

 

 

Acun Ilıcalı'dan firari FETÖ'cü Turhan Bozkurt'un vergi iddiasına sert tepki! "Faydasız hokkabaz" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı FETÖ vergi
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.