Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan, Dilan ve Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin açıklama: Yargı en doğru kararı verir!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin konuştu. Bakan Tunç karara ilişkin, "Yargı en doğru kararı verir" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kameralar karşısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, dün tahliyesi gerçekleşen Engin Polat'a ilişkin "Yargı en doğru kararı verir" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

''Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez. Yargı Engin Polat'la ilgili doğru kararı verir. Delilleri hakimler değerlendirir.

Cumhuriyet savcılığımız itiraz etmiştir. Değerlendirecek olan dosyaya bakan hakimlerdir. Dışarıdan biz dosyadaki delilleri değerlendirme imkanımız olamaz. O nedenle görülmekte olan bir davada yargı en doğru kararı verir. Toplum vicdanını rahatlatacak bir karara ulaşır. Yargı mensuplarımıza güvenelim.''

İMAMOĞLU'NUN HAKARET DAVASI

''Özel'in sözlere destek olması sorumlu hareket değil. Yargıya parmak sallamak eski Türkiye manzaralarıdır. Yargının yıpratılmasına asla müsaade etmeyiz.''

TEĞMENLERİN KILIÇLI YEMİN TÖRENİ

"Kanunen yapılan yemin bellidir. Yürürlükten kaldırılan yeminin edilmesi kamuoyunda tartışma yaratmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız doğru olmadığını ifade etti. Kanunen yapılmış yeminden sonra kanundan kaldırılan yapılması tabii ki de soruşturuluyor. Gerekli incelemeler yapılacak."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan, Dilan ve Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin açıklama: Yargı en doğru kararı verir! ile ilgili etiketler Adalet Bakanı Adalet Bakanlığı Yılmaz Tunç Dilan Polat Engin Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.