Adana'da korkunç kaza! Yaya geçidinden geçmek isteyen kadına son sürat çarptı

Adana'da Elvan Özdemir isimli kadın yaya yolunda durması için el kaldırdığı aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazanın yaşandığı anlar saniye saniye görüntülendi.

Adana'nın Sarıçam ilçesi Kozan Yolunda dün gece feci bir kaza meydana geldi. İddiaya göre Elvan Özdemir yanında bir kadınla yaya yolundan karşıya geçmek için hazırlandı. Ancak yaya yolunda olmalarına rağmen bir türlü araçlar durmadı.

Özdemir arkadaşıyla birlikte yolun ortasına kadar ilerleyip gelen araca da durması için el kaldırdı. Ancak araç durmayarak yaya yolunda Özdemir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Özdemir ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak Özdemir kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Adana'da korkunç kaza! Yaya geçidinden geçmek isteyen kadına son sürat çarptı ile ilgili etiketler Adana

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.