Adana'nın 2023 yılı vergi rekortmeni Vincenzo Montella oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'u çalıştırdığı dönem şehirde vergi rekortmeni olduğu ortaya çıktı. Kentteki rekortmenler listesinin 15. sırasında da Adana Demirsporlu futbolcu Yusuf Sarı yer aldı.

Adana Defterdarlığı, 2023 yılı vergilendirme döneminde en fazla vergi beyan eden mükellefleri açıkladı. Vincenzo Montella, Eylül 2021-Haziran 2023 yılları arasında görev yaptığı Adana ekibinde 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanıyla Adana'nın gelir vergisi rekortmeni oldu.

Toplam 100 kişiden oluşan listenin ilk sırasında, Adana Demirspor'da Eylül 2021-Haziran 2023 yılları arasında görev yapan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanıyla gelir vergisi rekortmeni olarak yer aldı.

İkinci ise 16 milyon 585 bin 46 lira gelir vergisi beyanıyla turunçgil üreticisi Bülent Özler oldu. Kentteki rekortmenler listesinin 15'inci sırasında da 4 milyon 404 bin lira vergi beyanıyla Adana Demirsporlu futbolcu Yusuf Sarı yer aldı.

Adana'nın 2023 yılı vergi rekortmeni Vincenzo Montella oldu

MAÇLARI TRİBÜNDEN İZLEMEYE DEVAM

SÜPER Lig'de 7.haftanın açılış maçında cuma günü oynanan Sivasspor - Başakşehir FK karşılaşmasını BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda izleyen Montella, dün sabah da ev sahibi kulübü ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde bir araya gelen Montella, Uygun ve teknik ekibiyle milli takımlar, Süper Lig, Sivas temsilcisinin son durumu, Türk futbolunun geleceği ve altyapı yatırımlarına ilişkin fikir alışverişi yaptı.

Bülent Uygun, ziyaretin anısına İtalyan teknik adama Sivasspor logosunu taşıyan el işçiliği tabağını ve kendisinin yazdığı kitabı hediye etti.

Montella, devam eden sezonda kırmızı-beyazlılara başarılar dilerken, Uygun da Montella'ya A Milli Takım'ın sürmekte olan UEFA Uluslar Ligi mücadelesi ve gelecek yıl başlayacak 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için başarı dileklerini sundu.

Vincenzo Montella'ya Sivasspor ziyaretinde A ve U21 Milli Takım İdari Müdürü Mert Tuncay da eşlik etti.

Adana'nın 2023 yılı vergi rekortmeni Vincenzo Montella oldu - Resim : 2

Adana'nın 2023 yılı vergi rekortmeni Vincenzo Montella oldu ile ilgili etiketler Vincenzo Montella Adana Demirspor A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.