Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, satış kodu ne?

Agrotech Yüksek Teknoloji, geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arz başvurusunun ardından talep toplama tarihlerini belirledi. Tarım sektöründe faaliyet gösteren şirket, bu gelişmenin ardından Agrotech'in kaç lot vereceği ve ne zaman halka arz olacağı merak ediliyor. Peki, Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, satış kodu ne? İşte Agrotech halka arzı hakkında merak edilenler...

Agrotech halka arz onaylandı. Bu önemli gelişme sonrasında kaç lot vereceği ve halka arz tarihleri gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Agrotech halka arz ne zaman, kaç lot verir, satış kodu ne? İşte ayrıntılar...

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, satış kodu ne?

AGROTECH HALKA ARZ NE ZAMAN?

Agrotech Yüksek Teknoloji, 15-16-17 Kasım'da halka arz edilecek.

AGROTECH FİYATI NE KADAR OLACAK?

Lot fiyatı 5,21 TL, halka arz büyüklüğü ise 1,5 milyar TL olacak. Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzı, Yıldız Pazar'da işlem görecek.

AGROTECH NE ŞİRKETİ?

2013 yılında kurulan Agrotech Yüksek Teknoloji, Türkiye'nin potansiyeli yüksek sektörlerinde uzmanlaşarak katma değeri yüksek üretimler gerçekleştiriyor.

Şirket, birçok sektörde iş ortakları için eğitim, işletim ile danışmanlık hizmetleri vererek, başarılı birçok projeye hayat vererek anahtar teslim projeler gerçekleştiriyor.

AGROTECH HALKA ARZ AYRINTILARI

  • Talep toplama tarihleri: 15-16-17 Kasım 2023
  • Talep toplama yöntemi: Eşit dağıtım
  • Lot fiyatı: 5,21 TL
  • Halka arz büyüklüğü: 1,5 Milyar TL
  • İşlem göreceği pazar: Yıldız Pazar

 

Agrotech Yüksek Teknoloji, 2013 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Şirket, Türkiye'nin potansiyeli yüksek sektörlerinde uzmanlaşarak katma değeri yüksek üretimler gerçekleştirmektedir.

Agrotech Yüksek Teknoloji, birçok sektörde iş ortakları için eğitim, işletim ile danışmanlık hizmetleri vermektedir. Şirket, bu doğrultuda başarılı birçok projeye hayat vererek anahtar teslim projeler gerçekleştirmektedir.

Agrotech Yüksek Teknoloji'nin başlıca faaliyet alanları şunlardır:

  • Tarım teknolojileri
  • Enerji teknolojileri
  • Sağlık teknolojileri
  • Havacılık ve savunma teknolojileri
Agrotech Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, satış kodu ne? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.