Ahmet Çakar'ın iddiası gerçek oldu! Galatasaray'ı ne bekliyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti. Bu sonucun ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın, ses getiren iddiası yeniden gündem geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Bu sonucun ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın, ses getiren iddiası yeniden gündem geldi.

Mücadeleyi önceki gün yorumculuğunu yaptığı Beyaz Futbol'da değerlendiren Ahmet Çakar, Sarı-Kırmızılılar'ın İsviçre ekibine eleneceğini belirtmişti.

Çakar, Galatasaray'ın elenmesinin ardından Okan Buruk'un göndercileceğini ve yerine Fatih Terim yeniden takımın başına getirileceğini iddia etmişti.

İşte ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın o sözleri:

''Yarın olacaklarını söyleyeyim. Tabi ki Galatasaray'ın turu geçmesini isterim. Young Boys, Galatasaray'ı eleyecek. Çarşamba sabahından itibaren Okan Buruk ve bazı yöneticiler camia tarafından ağır eleştirilmeye başlanacak ve bu arada Fatih Terim hegomonyası düğmeye basacak. Çünkü Fatih Terim'in hayatında yaşamadığı bir şey var. Dünyanın en büyük hocası Mourinho'dan şampiyonluğu alma dürtüsü, Fatih Terim'i inanılmaz bir şekilde motive ediyor ve kamçılıyor. Elendiği an Okan gidecek, Fatih Terim gelecek. 4. haftadan itibaren korkunç bir Jose Mourinholu Fenerbahçe ve Fatih Terimli Galatasaray yarışı başlayacak.'' 

 

Ahmet Çakar'ın iddiası gerçek oldu! Galatasaray'ı ne bekliyor? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Ahmet Çakar Okan Buruk Fatih Terim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türkiye güzeli İdil Bilgen sessizliğini bozdu! Eleştirilere cevap: İnsanların boşluğuna veriyorum!

Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen, yapılan negatif yorumlar sonrası ilk kez konuştu. "Miss World unvanıyla bu vatana hizmet edeceğim." diyen Bilgen, "Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Yorumları hiç önemsemiyorum.” dedi.