Ahmet Cin kimdir? Ahmet Cin kaç yaşında, nereli?

AK Parti Pendik Belediye başkan adayı olan Ahmet Cin kimdir? Ahmet Cin kaç yaşında, nereli? AK Parti yeni adayı olan Ahmet Cin daha önce hangi görevleri üstleniyordu. İşte, Ahmet Cin hakkında tüm detaylar...

AK Parti İstanbul Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin kimdir? Ahmet Cin nereli, kaç yaşında? Ahmet Cin daha önce hangi görevleri üstlendi?

AHMET CİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? AHMET CİN NERELİ?

Sakarya'da doğmuştur. İlkokulu Sakarya'da, ortaöğrenimini İstanbul Pendik'te tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitiren Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya'da yapmıştır. Pendik'te mühendislik plastikleri imalat ve ihracatı yapan şirketi ile sanayi sektöründe hizmet vermekte olan Cin, aynı zamanda Mali Müşavir'dir. Siyasete, Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamış, Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi'nden Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Cin, bu dönemde, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. AK PARTİ İstanbul 1. Bölge Teşkilatından sorumlu İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptıktan sonra, Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine atanan Cin, halen bu görevini sürdürmektedir.

Ahmet Cin kimdir? Ahmet Cin kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Ahmet Cin AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.